Vi er tilbake

Ja, vi var kjempelenge skikkelig stille, har ikke skrevet et eneste ord – verken her på siden eller i BBM kanalen. Samtidig fikk vi mange, mange eposter over utfordringer til BB10, spørsmål over grunnen hvorfor vi har vært så stille plutselig og selvfølgelig eposter over BlackBerry Priv.

Og her har vi problemet vårt egentlig allerede – BlackBerry Priv er vårt problem. Vi fikk tilbud til å teste og bruke den – ja, vi testet den og vi fant ut, at BlackBerry Priv er, av vår syne, ikke en BlackBerry – vi mener at en BlackBerry burde kun få BlackBerry symbolet når kvaliteten er veldig høy og at prisen skulle tilsvare kvalitet og egenskaper.

Vi testet BlackBerry Priv i ei uke for å finne ut at Android HUB ikke tilsvarer BB10 HUB, at D-TEK er kun et visuelt støtteprogram, men ikke hjelper virkelig å beskytte dataer, at hardwarekvalitet er ikke fyllestgjøre og heller ikke engang tilsvarer kvaliteter til BlackBerry Passport, Classic, Q10, Z30, Z10 og Q5. Mens vi var skikkelig negativ overrasket, skrev , andre blogg og websider fantastiske kritikk til BlackBerr Priv. Tanken vår var at vi kanskje fikk en såkalt mandagsenhet, men også erstatning viste samme problemer og var ikke i det minste bedre enn den første. Så kunne vi kun takke nei til BlackBerry Priv

[youtube id=»fBGWtVOKTkM» align=»center» mode=»normal» autoplay=»no»]

Vi observerte smarttelefonmarked og BlackBerry forumer. Vi leste uendelige rapporter, masse kritikk til BlackBerry og også observerte vi utvikling ved BlackBerry selv – hva slags patenter får BlackBerry, i hvilken rettning går utvikling, hva skjer med hardwareområde når BlackBerry Priv ikke blir fremgang, er der kanskje noe tipps til BB10 enheter gjemt i et eller annet intervju? Ja, dette gjorde vi.

Da vi leste et intervju av John Chen som sa at det er utrolig mange reklamasjoner til BlackBerry Priv og at omsetningen er langt unna budget ble vi voken igjen. Dette er tidspunkten vi ventet lenge på. Det er nå i tide at vi ikke lengre kan holde skjeften – nå må vi stå opp, vise oss, skriver vår mening, our investigation – ja, vi er tilbake og vi lover her og nå at det er slutt med diskusjonen om BlackBerry Priv og sitt Android programvare hos oss, at vi vil levere investigative artikkler om BlackBerry og om programvaret BB10 – kanskje videreutvikling BB11 eller BB12. Vi får se.

Dette er vår kunngjøring – vi er tilbake og skal skrive om ting som skikkelig dreier seg om BlackBerry, QNX, BB10, patenter og BlackBerry sine strategier.

Det brenner under våre fingre og i morgen får dere første smak.

Stay tuned – vi er ikke lengre stille, vi holder ikke lengre kjeften – VI ER TILBAKE ! !