BlackBerry Productivity Suite

blackberry-20150823193832

Tilbake i mars lanserte BlackBerry «BlackBerry Experience Suite» på Mobile World Congress for iOS, Android og Windows Phone. Pakkene ble delt opp i tre forskjellige seksjoner:

BlackBerry_Notification_Icon BlackBerry Productivity Suite

BlackBerry_Notification_Icon BlackBerry Communication Suite

BlackBerry_Notification_Icon BlackBerry Security Suite

BB-Experience-Suite

Hver pakke tilbyr noe spesielt til andre plattformer. I hovedsak bringer BlackBerry Productivity Suite HUB, Blackberry Kalender, Blackberry Kontakter, Docs to Go, Blackberry Keyboard og til slutt, Universal Search. Bildet fra Android versjonen viser at disse apper blir baket rett inn i Android programvaren.

apk-files

Så, hva betyr alt dette? Det virker at BlackBerry vil lansere et eget Android ROM (programvare) som inneholder allerede alle deler av BlackBerry Productivity Suite. Spørsmålet er kun om BlackBerry bruker strategisk partnerskap med Samsung eller om BlackBerry vil lansere en egen enhet med Android som programvare. Suiten, i hvertfall, er på samme måte som vi allerede bruker på BlackBerry 10 smarttelefoner.

[youtube id=»25_N4uRmtf4″ autoplay=»no»]

Senest på kommende IFA eller i novemberen vil vi se mer om BlackBerry Experience Suite, BlackBerry Productivity Suite, BlackBerry Security Suite og kommende BlackBerry Glider.

Stay tuned 🙂