I morges fikk jeg rundt en time til å bruke kommende BlackBerry Glider

BlackBerry_Venice_kontor

Med disse ord begynner reddit brukeren Berry Throwaway1 sin beskrivelse av kommende BlackBerry Slider. Om det er sant eller om det er tull vil kun tiden viser. Roadmappen viser oktober 2015 som lanseringsmåned.

Venice?

nei, det er ingen av oss 😉

«Jeg vil ikke kommentere hvor jeg så det for åpenbare grunner.

Jeg ble fortalt at det jeg så var endelig maskinvare. Programvaren fungerer i sine funksjoner, men ikke avsluttet. Enheten er planlagt å bli annonsert på IFA i Berlin og lanseret senere etter ventende godkjenning av mobiltjenesterleverandører og regulatoriske sertifiseringer. Jeg tror at IFA er i begynnelsen av september.

Maskinvaren er veldig hyggelig. Konstruksjonen synes å ta designelementene fra Passport Silver Edition. Høytaler mot fronten er lik de som finnes på det nye passet. Jeg ble fortalt at SE (Silver Edition) ble gjort for å teste hvordan enkelte sliderkomponenter vil bli produsert av Blackberrypartnere. […]

Glideren er litt lettere enn en Passport – Jeg sammenlignet holdet en i hver hånd. Gliderens mekanismen føles solid. Det har ikke noen side til side flex som den gamle Torch hadde.

BlackBerry-Torch-9810-ATT

Blackberry har brukt mye tid på utvikling av  skyvemekanisme. Når den er lukket, det føles stramt som en flat telefon. Det tar litt kraft for å åpne skjermen ved å trykke på leppen (nederste rammen) der skjermen møter kroppen av telefonen ved høyttalerne. Det samme gjelder for lukking av skjermen. Batteriet ble sagt å være rundt 3000 miliamperer. Det kan ikke byttes av brukeren. Det er et SD-kortspor og et SIM-kortspor som ser mye som det som er funnet på Passport, bare ikke på samme sted.

blackberry-classic_2

Det fysiske tastaturet er som en standard Classic eller Bold Keyboard. Når tastaturet er åpnet, blir anordningen veldig lang. Det er ikke ubalansert skjønt. Tastaturet er lenger opp fra bunnen av enheten enn det er på Passport så lettere å skrive på fra hva jeg kan fortelle.

Når den er lukket, er det et berørbare tastatur som er like som tastaturet på Z30.

Den 5.5 «skjerm er definitivt AMOLED. Det sortnivå gjøre det klart. Det er en fantastisk skjerm og kurvene er bedre laget enn på Galaxy-enheter, IMO. Det føles bedre i hånden.

Ja. Den kjører Android.

også AT&T twitterer Android på Glideren

også AT&T twitterer Android på Glideren

Blackberry ønsker det å føle seg som Android ved hjelp av Material Design rammeverk. HUBen ser ut som Android. Akkurat som BBM på Android – ser ut som Android og ikke BB10. Det syntes å være en dyp Blackberry integrasjon betyr at meldinger hadde mange BB10 funksjoner. Jeg så at du kan endre ledet farger og vibrasjoner ved kontakt (personlig notat: Dette kan en gjør på BB10 også og er ikke spesielt Android). Android-stil varsler fortsatt er der når du sveipe ned fra toppen av skjermen.

BB10 gester er ikke til stede. For å komme til HUBen må du sveipe hele veien til venstre. Jeg ble fortalt at det er en annen måte basert på kant varsler på den buede delen av skjermen.

Google Play var der. Det vil tilsynelatende slipp med Lollipop men oppgraderes til Android M, men dette kan endre seg. Det kan frigjøre med Android M. Google planlegger å gjøre en stor del av denne telefonen som en del av Android M lanseringen som fokuserer på Android i arbeid.

Jeg fikk ikke lov til å ta noen bilder.»

Likevel fikk vi et første bilde av BlackBerry Glideren

BlackBerry_Venice

Den spesialisten ser allerede at der mangler noe på bilde. USB tilkobleren viser ikke BlackBerry symbolet. Så er spørsmålet: er dette BlackBerry Glideren eller er dette fotomontasje?

Rykter sier videre at den skal få 18 MP kamera.

Venice_camera

n22021_g

Vi holder med å få flere informasjoner i nærmere fremtiden og vil holde dere oppdatert om BlackBerry Glideren, programvaret og selvfølgelig alle BlackBerry greier.

 

 

One thought on “I morges fikk jeg rundt en time til å bruke kommende BlackBerry Glider

Comments are closed.