spørsmål: hva er bedre enn 10.3.1?

Ja, vi alle kjenner svaret. Det er bare 10.3.2 som programvare på våre BlackBerry.

Om noen dager eller uker får alle BB10 brukerer stor oppdatering på 10.3.2. Det er ment at alle BB10 enheter får oppdateringen – inkludert Z10, Q10, Q5, Z30, Passport, Classic og selvfølgelig Leap.

Hva blir forandret?

BlackBerry_Notification_Icon kamera

  • ytelse i lite lys i automatisk modus
  • forbedret ansiktsregistrering
  • redusert uskarphet forårsaket av bevegelse

Produktivitet og effektivitet kommer i mange forskjellige former. Mange av oss har ikke råd til å bruke 5 minutter å fikle rundt med skudd etter skudd for å prøve å få et klart bilde hver gang vi ønsker å ta et bilde.

BlackBerry_Notification_Icon BlackBerry kalender

Møter, møter og flere møter til – vi kjenner det jo å ha fulle tidsplaner. Med oppdatering 10.3.2 kommer BlackBerry kalenderen som redningsmann i nøden.

Som alltid når man aktiverer møtemodus på Blackberry-kalenderen setter telefonen automatisk telefonen til å stille under hele møtet. Med 10.3.2 kan man nå tilpasse denne funksjonen. Nå blir det mulig å spesifisere hendelsene styret av møtemouds – for eksempel kan man legge kalendere til ignorere listen.

bilde av møtemodus i programvare 10.3.2

møtemodus i progamvare 10.3.2

BlackBerry sier videre at etter stor etterspørsel man har bestemt seg og forandre månedsoversikten også. Den viser nå krympende og voksende dato tall av hvor travelt timeplanen er den dagen for å vise hvor travelt arbeidsdagen er for øyeblikk.

BlackBerry_Notification_Icon BlackBerry Protect

logo BlackBerry Protect

Som vi vet er personvern og sikkerhet i hjertet av BlackBerrys DNA. Med BlackBerry Protect får man mulighet å deaktivere enheten hvis den er mistet eller stjålet for å sikre at ingen kan slette eller reaktivere mistet enheten.

 

Et annet spørsmål er: Hva er bedre enn å få én oppdatering? Ja da, det er to oppdateringer.

BlackBerry Blend får i versjonen 1.2 en frisk, nytt brukergrensesnitt som er basert på Blendbrukerers tilbakemeldinger. Denne nye designen gjør navigeringen og samspill med meldinger og innhold både raskere og enklere.

BlackBerry_Blend_1.2

Produktiviteten på tvers av enheter er forbedret med tillegg av stavekontroll, muligheten til å svare direkte fra Blend varslings pop-ups og visuelle forbedringer til fil overføringer.